Her kan du se opskriften på nudler med svinekød, som kan laves som en nem ret med en dyb pande eller wok.
Tilberedningstid
10 min.
10 min.
Forberedelsestid
10 min.
10 min.
Antal
1 person
1 person
Opskrift af Nathalia
Ingredienser: Det skal du bruge til at lave asiatisk salat med glasnudler
- 1 håndfuld vermicelli (glasnudler)
- 50g kogte kyllingestrimler
- 70g agurkestrimler
- 35g gulerodsstrimler
- 2 spsk. soyasauce
- 1 spsk. sød eddike
- 1/2 tsk. chilisauce eller stærk bønnepasta
- 1 tsk. sesamolie
- 1 tsk. rørsukker
Opskrift — Sådan laver du asiatisk salat med glasnudler
Sådan gør du
- Bland alle krydderierne i en lille skål, forsegl og køl for opbevare dem indtil brug.
- Lad vermicellien (glasnudlerne) bløde op i vand, skær det i ca. 5 cm lange stykker, kog i kogende vand indtil vermicellien bliver gennemsigtig, dræn og køl det ned i isvand, og lad det til sidst tørre. Kog ikke vermicellien for længe, ellers bliver den for blød, og det vil påvirke smagen, når den blandes.
- Skær kylling, agurk og gulerod i strimler. Hvis du ikke kan lide rå gulerod, kan du kort komme dem i kogende vand.
- Placer vermicellien og grøntsagsstrimlerne i en skål til køling. Tilsæt krydderierne 30 minutter før servering, bland alle ingredienser og krydderier grundigt.
Lille tip
Pas på hygiejnen, når du forbereder de kolde ingredienser. Brug separate skærebrætter og knive til rå og kogte fødevarer for at forhindre forurening.