Generelt

Vi er et online supermarked, der dagligt leverer varer til hele Danmark. DANMAD leverer internationale kvalitetsfødevarer, der modtages direkte fra producenten og leveres til kunden, hvilket giver kunden den bedste pris og service.
Generelle forbehold: Vi reserverer skrivefejl, udsolgte varer, afgiftsændringer og prisstigninger fra leverandører. Vi forbeholder os ret til at sælge varer, men giver dig selvfølgelig besked, hvis en vare er udsolgt straks efter modtagelse af ordren.

Når du køber varer online

Når du køber i webshoppen, er der ingen fortrydelsesret for mad, men du kan annullere ordren inden levering og dermed vil DANMAD tilbagebetale hele det beløb, som kunden har betalt, inklusive DANMADs forsendelsesomkostninger osv. Pengene trækkes kun fra kundens konto, når varen sendes.

Når du bestiller varer på hjemmesiden Danmad, vil vi gerne sikre os, at du modtager dine varer.
I tilfælde af mangel på en vare eller modtagelse af en forkert vare vil vi stå til ansvar for fejl. Pengene bliver returneret til din bankkonto. Det vil som regel tage 2-4 hverdage, inden du har beløbet stående inde på din bankkonto. Det kan i enkelte tilfælde tage længere tid.

Betaling

Alle priser i DANMAD er i danske kroner (DKK) og inkluderer 25% moms.
Betalingen krypteres via Pensopay-betalingssystem. Det er gratis for køberen at betale via Pensopay i danske kroner. Det er kun fra sælgeren der opkræves et transaktionsgebyr. Køberen betaler kun et gebyr, hvis købet involverer valutaveksling.

Se mere om sikkerhed på https://pensopay.com/en/

Garanti

Hvis du forventer fejl eller mangler ved varer i forbindelse med din ordre eller levering, bedes du kontakte vores kundeservice så hurtigt som muligt og inden for 3 dage efter modtagelse af dine varer, via mail eller telefon, så vi kan rette fejlen.
Retten til klage er din ret til at klage over et produkt eller en ordre, der har fejl eller mangler. Det betyder, at du enten kan veksle varerne, returnere pengene eller nedsætte prisen afhængigt af den specifikke situation. Det er åbenbart et krav, at klagen er berettiget, og at manglen ikke opstod som følge af forkert brug af produktet eller anden skadelig adfærd.
Du skal annoncere inden for en rimelig tid, efter at du har identificeret manglen. Hvis du klager inden for 3 dage, betragtes klagen som rettidig.

Levering og transport

Vi bestræber os på at få alle ordrer leveret så hurtigt som muligt, og hvis du bestiller en hverdag før kl. 13:00, sendes pakken samme dag.
Leveringsomkostningerne afhænger af postnummeret, det tidspunkt, du vil modtage dine varer, og om det er tørvarer eller varer på køl. Levering anses for at have fundet sted, når du som køber har modtaget ordrepakken.
Hvis pakken og / eller indholdet er beskadiget, når du modtager dem, skal du straks underrette os og inden for 2 dage efter modtagelsen.
Hvis du ikke afhenter sin pakke i pakkeshoppen, vil pakken blive tilbagesendt til os – og derefter skal pakken enten hentes på vores lager, eller du skal betales for fragt igen.
Vi pakker altid varerne sikkert, så risikoen for godsskader minimeres.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatlivets fred på Internettet og videregiver ikke oplysninger om kunder / brugere til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. DANMAD sælger ikke kundens navn, adresse, e-mail-adresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Du skal være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,5 %, og du skal være minimum 16 år for at købe alkohol over 1,2 %.