Introduktion til vores cookie- og privatlivspolitik

Vi vil her redegøre for, hvilke informationer vi indsamler samt hvilke tredjepartstjenester, som har adgang til dine data. Der indsamles oplysninger om dig, når du besøger danmad.dk – disse anvendes til at tilpasse og forbedre vores hjemmeside. Ønsker du ikke at disse oplysninger indsamles, skal du vælge nej i vores cookiebanner.

Hvad er cookies?

Hos danmad.dk gør vi brug af cookies, der har til formål at udføre statistik ud fra genkendelige indstillinger. Disse gemmes på din enhed, fx din computer eller mobil. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder som malware eller virus, da de er rene tekstfiler. Vores hjemmeside er bygget til at forholde sig til cookies, så hvis du ikke tillader dem, kan det risikeres, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger dækker over informationer, der kan referere til dig som bruger og besøgende på vores hjemmeside. Når du benytter vores hjemmeside og fx foretager køb, kontakter os via vores kontaktformular, tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig som bruger eller lignende, indsamler og behandler vi dine data. Følgende datatyper indsamles og behandles: Din IP-adresse, de besøgte sider på  vores hjemmeside, dine computeroplysninger (fx styresystem eller browser), din geografiske placering samt dit unikke bruger-ID. Vi indsamler og behandler kun data i det omfang, du samtykker. Vi behandler standardoplysninger om dig i henhold til sit samtykke. Dette drejer sig om: Navn, mobilnummer, e-mail, bopælsadresse samt betalingsoplysninger. Dette sker typisk i forbindelse med oprettelse som ny bruger eller ved køb på vores hjemmeside.

Sikkerhed

Vi garanterer at dine personoplysninger behandles og opbevares fortroligt, sikkert og i overensstemmelse med gældende lovgivning; persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger bruges kun til indsamlingsformålet, hvilket betyder, at dine personoplysninger slettes, når de ikke længere er relevante. Danmad.dk tager de tekniske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger ulovligt slettes, offentliggøres, misbruges eller behandles i strid med den gældende lovgivning.

Indsamlingsformål

Vi anvender udelukkende personoplysninger til at levere den ydelse forbrugeren forventer samt til at optimere vores hjemmeside. Derudover registrerer vi dine betalinger og køb, så vi kan levere den ønskede vare eller serviceydelse.

Periode for opbevaring af oplysninger

Vi opbevarer kun dine oplysninger i den periode som lovgivningen tillader. Efterfølgende slettes oplysningerne, hvilket de ligeledes gør, hvis/når de ikke længere er relevante. Vi kan desværre ikke angive en bestemt tidsramme for hvornår dine informationer slettes hos os.

Videregivelse af oplysninger

De data vi indsamler (se afsnit om Personoplysninger) videregives til tredjeparter i det omfang, du tillader det gennem vores cookiebanner. Vi gør brug af tredjeparter, der udelukkende behandler oplysninger på vores vegne, og som ikke må anvendes til egne formål. Der vil ikke foregå videregivelse af dine personoplysninger, hvis ikke du har givet tilstrækkeligt samtykke. Dette kan kun ske i det omfang, du har samtykket. Vi anvender kun databehandlere i lande med tilstrækkelig beskyttelse og sikkerhed.

Indsigelser mod samtykke og klager

Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi har indsamlet og behandler om dig. Dette kan tilsendes i et maskinlæsbart format. Ønsker du ikke at oplysningerne anvendes, kan du altid gøre indsigelse mod dette. Du har ligeledes ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at der behandles data og oplysninger om dig. Såfremt dine oplysninger er ukorrekte, har du ret til, at disse informationer slettes eller rettes. Ved ønske om at få slettet eller rettet disse oplysninger, bedes du kontakte os på vores mail: [email protected]. Du har ligeledes altid ret til og mulighed for at klage over vores måde at behandle dine personoplysninger på gennem Datatilsynet.

 

Publiceret af

Hjemmesiden ejes af: Danmad ApS
Telefon: +45 42 61 90 95
E-mail: [email protected]