Levering eller afhentning af ordrer
Danmad har to forskellige leveringsmuligheder.

1. Levering med Postnord: Vi leverer til hele Danmark (ubegrænset køb). Leveringen starter fra 39,- og der er ikke mulighed for at købe frostvarer for dem som bruger Postnord til levering. Ved køb over 500kr (Max 15Kg) leverer Danmad gratis din forsendelse inden for Danmark. Forventet levering med Postnord er 1-3 hverdage.

2. Danmads egen levering (kræver at du minimum køber for 300kr): Vi leverer samme dag fra kl. 10-21 ved bestilling inden for kl. 16 og ellers har man også muligheden for at vælge en anden dato og tid. Vi leverer optil 30km væk fra vores lager af som befinder sig i Hvidovre . Leveringen vil koste 60 kr og vi leverer helt op til døren. Der er mulighed for at købe frostvarer med den her form for levering. Ved køb over 500kr leverer Danmad din ordre gratis.

3. Afhent selv: Man har også muligheden for at afhente sin ordre/bestilling fra vores lager som befinder sig i Hvidovre (gratis). Man kan selv vælge dato og tidspunktet for afhentning. Afhentningstidspunktet ligger mellem 10:00-17:00 i hele ugen på adressen: Park Allé 380 2625 Vallensbæk