Handelsbetingelser

Generelt

Vi er et online supermarked, der dagligt leverer varer i dele af Sjælland. Danmad leverer internationale kvalitetsfødevarer hvor det modtages direkte fra producenten og leveres til kunden, så kunden får den bedste pris og service.

 

Generelle forbehold: Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer, afgiftsændringer og prisstigninger fra leverandører. Vi tager forbehold for udsolgte varer, men giver naturligvis besked, hvis en vare er udsolgt straks efter modtagelse af ordren.

 

Ved køb af varer online

Ved køb i webshoppen er der ingen fortrydelsesret for levnedsmidler men man kan afbestille ordren inden leveringen og dermed vil Danmad tilbagebetaler hele det beløb, som kunden har betalt, inklusiv Danmad’s forsendelsesomkostninger m.m. Pengene trækkes først fra kundens konto, når varen er afsendt.

 

Betaling

Alle priser i Danmad er i danske kroner og inklusive 25% moms.

 

Betaling foregår krypteret gennem betalingssystemet Epay. Det er gratis for køber at betale med Epay i danske kroner. Kun sælger pålægges et transaktionsgebyr. Køber betaler kun gebyr, hvis købet indebærer valutaveksling.

Se mere om sikkerhed via Epay på www.Epay.dk

 

Reklamationsret

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler på varer i forbindelse med din ordre eller levering, bedes du hurtigst muligt og senest 3 dage fra modtagelse af dine varer kontakte vores kundeservice, via mail eller per telefon, så vi kan rette fejlen.

 

Reklamationsretten er din ret til at reklamere over en vare eller ordre, der har fejl eller mangler. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere i rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 3 dage, anses reklamationen for værende rettidig.

 

Levering og transport

Vi stræber efter at få alle ordre afsted så hurtigt som muligt, og hvis du bestiller en hverdag inden kl. 12:00 afsendes pakken samme dag.

 

Prisen for levering afhænger af postnummer og hvilket tidspunkt, du ønsker at modtage dine varer. Levering anses for sket, når køber har modtaget ordrepakken. For at handle med danmad.dk skal din ordre være på minimum 400kr.

 

Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager dem, skal du give os besked med det samme, og senest 2 dage efter modtagelsen.

Vi pakker altid varerne forsvarligt ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Danmad vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.