Healthy boy

Om Healthy boy:

Healthy Boy-mærket er en af ​​de mest kendte sojasaucer fra Thailand. Mærket er ikke kun et af de mest populære med forskellige former for sojasovs; det er også det mest brugte mærke i det thailandske køkken. Healthy Boy er blevet produceret siden 1947 og tilbyder som forventet det bedste kvalitetsprodukt. Alt du skal gøre for at tilføje en fantastisk smagsoplevelse til dit måltid, er at drysse et par dråber af Healthy Boy-sojasovsen over din ret, og dit måltid vil få en unik thailandsk smag.

Tilberedning af Healthy Boy sojasovs

Så hvordan laves Healthy Boy-sojasovs egentlig? Sojasovs starter selvfølgelig med sojabønnen. Disse bønner dyrkes i Thailand og høstes en gang om året. Sojabønnerne opbevares i store siloer og transporteres til Healthy Boy-fabrikken. Sojabønnen skal først lægges i blød i vand og derefter dampes i en time ved en temperatur på 180 grader Celsius. I løbet af den tid ristes ren hvede, males og gær tilsættes. Denne blanding af malet hvede tilsættes de dampede sojabønner og er kendt som “Koji”. “Koji”en tilsættes derefter en speciel Koji-tank og koges i 40 timer ved en temperatur på 30 grader.

I slutningen af ​​denne proces tilsættes saltvand, og sojasaucen er mere eller mindre klar. Den opbevares med specifikke ingredienser i et vist tidsrum. Jo længere saucen opbevares, jo mørkere bliver Healthy Boy-sojasovsen. Efter et par dage er soyasaucen aftappet, og Healthy Boy- sojasovsen er klar til indtagelse.

Sortiment af Healthy Boy sojasovs

Healthy Boy soyasovs kan købes i forskellige varianter:

Bestil Healthy Boy online

Er du interesseret i Healthy Boy soyasovserne fra Danmad? Vores webshop er kendt som den europæiske online asiat butik. Vi tilbyder fleksible leveringstider og ordrer modtaget før kl. 14.00 sendes samme dag!