Mochi

Om Mochi:

Mochi er en lille japansk riskiks med bløde og seje ris, der er blevet banket ind til små runde boller. Der er traditionelt lavet i Japan til nytårsfejring. Disse lækre snacks har været en del af den japanske kultur og tradition siden 794 under Heian perioden. Mochi har været brugt under cermonier og til moderne festligheder som Girl’s day og Children’s day, men det mest almindelige er stadig under nytårsfejringen.

Selvom Mochi er lækker at spise, bliver den også brugt som dekoration. I Japansk kultur er der en tradition Nytårsaften med at dekorere med en Kagami Mochi, som betyder spejl mochi riskage. Japanerne brækker dekorationen og får den for godt helbred og rigdom.

Hvordan smager Mochi?

Traditionel Mochi smager som sød ris, da der som regel er tilsat sukker. Det har en klistret, strukket, blød og sej konsistens. Mochi kan dog findes i mange udgaver og med mange smage.

Forskellige regioner i Japan har forskellige Mochi specialiteter, og Mochi kan komme i mange søde og velsmagende former.

Vores fire bedste Mochi:

  • Strawberry Mochi: Nyd denne frugtgodbid med kakao og jordbær. Tag en bid og indeni vil det være hvid chokolade fyld.
  • Chocolate Mochi: Hvis chokolade er dit yndlingssnack, så er disse Mochi et ’must’ og opdag det lækre cremede chokolade fyld indeni disse chokolade riskager.
  • Mango Mochi: Med en frisk smag af mango er disse Bamboo House Mango mochi en kombination af bløde og seje riskager fyldt med mango.
  • Matcha Mochi: Matcha er et japansk grøn tepulver lavet af fint pulveriseret tørrede teblade og har en klar grøn farve. Disse delikate kakao Matcha Mochi bringer den japanske oplevelse med sig med matcha smag indeni mochi riskagen.

Hvor kan jeg købe Mochi i Danmark?

Uanset om du vil prøve de autentiske Mochi i 3 forskelige mærke for første gang, eller det er en af dine favorit godbidder, kan du få et stort udvalg af Mochi smage her hos Danmad.dk leveret direkte til din dør. Lige i tide til det japanske nytår, eller hvornår det nu skulle være!

Mest købt

Royal Family Mochi

Bamboo House Mochi

Taiwan Dessert Mochi