Her kan du se opskriften på nudler med svinekød, som kan laves som en nem ret med en dyb pande eller wok.
Tilberedningstid
40 min.
40 min.
Forberedelsestid
10 min.
10 min.
Antal
4 personer
4 personer
Opskrift af Nathalia
Ingredienser: Det skal du bruge til at lave glasnudler med hakket svinekød
- 60g glasnudler
- 200g hakket svinekød
- 1 mellem løg (skåret fint)
- 1 forårsløg (hakket fint)
- 2 spsk. vegetabilsk olie
- Marinade:
- 1 spsk. østerssauce
- 1 tsk sesamolie
- Sauce:
- 1 spsk. østerssauce
- 1 tsk. sojasauce
- 1 tsk. Chilli Bean Sauce (Toban Djan)
- 1 spsk. hvidløg (hakket)
- 50ml vand
Opskrift — Sådan laver du glasnudler med hakket svinekød
Denne ret kan nemt tilberedes og kræver ikke mange ingredienser og kan betragtes som en skøn middag.
Fremgangsmåde:
- Glasnudlerne skal lægges I blød til de er bløde. Derefter skal det hakkede svinekød marineres i 15 minutter. Sæt det til side.
- Sautere løg og hvidløg med 1 spsk olie, derefter tilsæt det hakkede svinekød. Rør og steg i 2 minutter
- Tilføj saucen og glasnudlerne. Bring det i kog, skru derefter ned for varmen og lad det simre i ca. 10 minutter, indtil nudlerne er kogt og saucen er blevet tykkere.
- Drys lidt sesamolie og forårsløg på toppen inden servering.
Velbekomme!
Tips
Du kan lave denne ret efter din smag også med andet hakket kød. Du kan også tilføje grøntsager såsom gulerødder, porrer, bønner, svampe, bønnespirer, og ærter for mere smag. Men pas på med at tilsætte dem de sidste 2-3 minutter. Du kan også bruge andre nudler til denne ret.