Sushi ris

Flere varianter af sushi ris

Sushi ris adskiller sig fra de traditionelle ris, og i Japan er sushi ris en hel videnskab for sig selv. Derfor har vi også et bredt udvalg af ris, så du kan finde de perfekte til din madlavning. De er nødvendige, hvis du skal lave hjemmelavet sushi og de varierer alt efter hvilken sort ris, der anvendes, samt hvordan de skal koges. Derudover varierer risene fra henholdsvis ny eller gammel høst og antallet af umodne kerner.

Tilberedning af sushi ris

Den helt store videnskab er dog ikke selve sushi risene, men derimod deres kogning. Man skal ramme et punkt i kogningen hvor risene stadig er løse uden at de er udkogte. For at koge de perfekte ris, skal man også anvende riseddike. Risene skyldes først med rigelig koldt vand, indtil vandet er klart. Derefter skal risene dækkes med koldt vand i 30 minutter. Risene hældes i en gryde og koges under låg i ca. 5 minutter. Herefter skrues varmen ned, så de blot simrer i 10 minutter. Gryden tages af varmen for at simre i yderligere 10 minutter under låg. Når de har en stuetemperatur, blandes de med riseddiken i en skål ved hjælp af en træske. Nu er du klar til at tilberede din sushi!

Køb ris allerede i dag

Ved at købe dine sushi ris hos Danmad er du hurtigt i gang med at tilberede din egen sushi fra bunden. Her finder du kvalitet til gode priser. Vi pakker dine ris og produkter samme dag, som du bestiller, så du allerede er klar til madlavningen 1-3 hverdage senere. Det er nemt og billigt at købe dine sushi ris online her.

Viser alle 10 resultater